Musikstreamingprogram online

music logos-10music logos-11music logos-12music logos-13

 

 

 

 

 

 

 

En musikelskers paradis!

Internettet tilbyder os så mange forskellige muligheder, så det ville være mærkeligt hvis den generelle musikelsker ikke ville udnytte dette potentiale når det kommer til musik streaming services. Det er let at blive forvirrede over alle de forskellige muligheder, og det kan være svært at finde den streaming service der passer lige præcis til dig. Spotify, YouTube, iTunes og Google Play har alle det tilfældes, at de er nogle af de bedste streaming services i øjeblikket – og det lader til de er kommet for at blive!

Spotify din verden

Spotify underskriver kontrakter direkte med kunstnerne, og der er over 25 millioner sange online lige nu. Spotify giver dig to muligheder: Du kan oprette dig som gratis bruger, som indebærer at Spotify afspiller reklamer fra tid til anden, eller du kan gå for deres premium mulighed, der fuldstændig udelader reklamer. Det gode ved Spotify er det er universelt kendt, og du kan derfor streame igennem Spotify hvor end du er i verden. De tilbyder også offline services, så du behøver ikke nødvendigvis, at have adgang til en internet forbindelse hvis du vælger denne mulighed. Hvis du er typen der elsker at dele din musik med andre, tilbyder Spotify muligheden for at dele dine lister og ynglingsmusik, med alle dine venner på Facebook. Spotify betaler dog ikke kunstnerne meget, i forhold til andre lignende services i musikindustrien.

Måske er YouTube lige dig

Vi kender alle til YouTube. Du behøver ikke at have en bruger konto for at lytte til musik, og det er fuldstændig gratis! Fra tid til anden støder du på en reklame, som du kan springe over efter et par sekunder. YouTube samarbejder med Vevo, der har kontrakter med de fleste mere populære kunstnere. Hvis du har oprettet dig selv en bruger konto, kan du let og enkelt tilføje videoerne til dine egne private lister, så du kan lytte til den lige når du har lyst. YouTube er også stedet for nye kunstnere, og du kan derfor finde en del mindre kendte eller ukendte bands og sangere. Nogle af ulemperne ved YouTube er at du SKAL have en google konto for at kunne oprette dig. Reklamerne på YouTube kan også være irriterende, men det faktum at du let kan skippe de fleste af dem, og at det ikke er alle videoer som indledes med reklame, gør det mindre betydeligt.

Tune ind med iTunes

iTunes har adgang til over 18 millioner sange, problemet er dog du skal betale for de fleste af sangene. iTunes tillader dig dog at lægge dine ynglingssange ned på dit Apple produkt, enkelt og uden at bruge oceaner af tid på at forsikre det er det rigtige format. De der vil finde iTunes virkelig hjælpsomt er iOS brugere, de vil højest sandsynligt finde iTunes godt på grund af mulighederne for at synkronisere dine sange og andet indhold med iTunes, direkte til dit Apple produkt.

Google Play Music hvis du elsker Google Play Store!

Google Play Music er specielt for de der godt kan lide at bruge Google Play Store, og bruger Android som deres styresystem på deres mobil og tablet. Det giver dig mulighed for at downloade musik til din Android enhed, med et enkelt klik, og du kan let hente dine sange til andre enheder ved blot at logge ind. Du vil skulle bruge en google+ konto, og sangene er, ligesom hos iTunes, for det meste ikke gratis. Google Play Music har adgang til 18 millioner forskellige sange.

Så, hvilken service skal jeg vælge?

Det er meget individuelt hvilken service du følger passer til dig, der er noget for en hver smag på listen.

  • Brug Spotify hvis du elsker ideen om, at have adgang til over 25 millioner forskellige sange helt gratis. Hvis du kan leve med en enkelt reklame her og der, så kan du lytte til musik uden at bruge en krone! Dette betyder dog også at kunstnerne ikke bliver betalt meget. Spotify kan også bruges offline og stort set hvor som helst i verden.
  • Brug YouTube hvis du elsker ideen om at du ikke nødvendigvis behøver en bruger konto, og har adgang til mange forskellige muligheder og genre. Hvis du har en google bruger konto, kan du oprette dig og let lave dine egne lister. Ingen offline muligheder eller downloads.
  • Brug iTunes hvis du er en iOS bruger, og har ikke noget imod at betale for dine sange og albums. Du kan let synkronisere dine filer med din iOS enhed, og lytte til musik når som helst.
  • Brug Google Play Music hvis du ikke har noget imod at betale det ekstra, og bruger Android. Du kan let downloade dine sange til din Android enhed og lytte til dem når du er offline.
  • Der er så mange forskellige muligheder på listen, men kun DU kan sige hvilken du finder passer bedst til dine behov.