Hvordan hører jeg musik på Google Play?

Hvordan tilføjer jeg en Google konto på min enhed?

For at kunne downloade og købe på Google Play Store app-en skal du have en Google konto på din enhed. Hvis du har en gmail konto i forvejen kan du bruge denne eller andre Google brugernavne du måtte have. Der kan godt tilføjes mere end en Google konto på den samme enhed. For at tilføje en enhed går du ind i indstillinger (settings), og under konti (accounts) tilføjer du Google og følger de instruktioner der kommer frem på skærmen.

Hvordan kommer jeg i gang med Google Play Music?

google-02Du begynder med at vælge navnet på et album eller et nummer. Så vælger du menu ikonet Music i 3-prik-menuen, og du vil få vist mulighederne for det enkelte album og nummer. Mulighederne vil være download, og for at downloade skal du have en internetforbindelse. Du kan også vælge share, og så vil nummeret komme i dit Google Play bibliotek. Den sidste mulighed er at du kan tilføje nummeret til en ny eller eksisterende playliste.

Hvordan hører jeg musik når jeg er offline?

Du kan downloade musik du har købt for så at høre de på din mobil eller tablet når du er offline. På mobilen åbner du din Google Play Music app. Først trykker du på det ønskede album eller den ønskede playliste, og herefter trykker på du ikonet download. Hvis du ønsker at stoppe downloadingen trykker du blot på ikonet igen, og for at fjerne tidligere downloadet musik trykker du også blot på download ikonet. På computeren kan du, hvis du bruger Safari, Internet Explorer, eller Firefox, downloade et nummer på din computer to gange. Hvis du bruger Google Play Music for Chrome eller Music Manager er antallet af gange ubegrænset. Åbn Google Play Music web player og vælg free and purchased (gratis og købt), marker den sang du ønsker at downloade, vælg stedet nummeret skal downloades og herefter download. Hvis du installerer Music Manager vil du kunne gøre det med færre klik. Hvis du opsiger dit abonnement på Google Play vil downloadet music også forsvinde.

Hvorfor kan jeg ikke få Google Play til at spille musik?

Du kan have mistet din internetforbindelse, eller den kan være for langsom. Tjek om du kan komme på andre hjemmesider. Google Play virker kun på en enhed ad gange. Tjek om det er tændt på andre enheder.

Hvor finder jeg yderligere hjælp til Google Play?

På hjemmesiden https://support.Google.com/Googleplay finder du en ganske omfattende menu inddelt i underpunkter, du kan finde hjælp til det meste. Menuen indeholder punkterne ”Kom i gang med Google Play”, ”Ny på Google Play?” ”Lær det basale”, ”Forældre guide til Google Play” og ”Hvordan undgår jeg uønskede køb på Google Play”. Herudover findes oversigten ”hvilke apps + digitalt indhold er tilgængelige i hvilke lande” ligesom et hjælpeforum, hvor man kan stille sine egne spørgsmål og få svar fra andre brugere + fra Google eksperter samt søge i og læse tidligere spørgsmål og svar.