How to listen to music at Deezer

deezer2Hvad er Deezer

Deezer er en musikstreamingtjeneste, som tilbyder over 35 millioner forskellige sange. Deezer er en super let måde at lytte til musik, men også til at dele den. Det er samtidig muligt at bruge Deezer når du ikke befinder dig indenfor landets grænser, så længe du har et abonnement. Dermed kan du tage alle dine favorit sange og playlister med dig på ferien, forretningsrejsen, eller blot med på spontane ture udenfor landets grænser. En fuld liste af lande, hvor Deezer kan bruges, findes på deres hjemmeside.

Hvordan bruges Deezer?

Det er utrolig let at oprette en bruger på Deezer, og kan gøres på mindre end 30 sekunder, eftersom du kan linke din Google+ eller Facebook konto til Deezer. Deezer kan enten bruges via. deres hjemmeside, eller via. deres app. Både hjemmesiden og Deezers app er let at navigere rundt på, og du kan søge efter alle dine favorit sange, ved hjælp af blot ét enkelt klik. Du får samtidig en masse forslag til playlister du kan høre, hvis du har lyst til at rystet dine normale musikvaner lidt op.

Hvor meget koster det at bruge Deezer?

Deezer har to forskellige typer af abonnementer – Free og Premium+. Free abonnementet giver adgang til fri musik på både computer og tablets. Dermed kan du gratis få adgang til mere end 35 millioner sange, helt lovligt, uden det koster så meget som én krone.

Premium+ indeholder ligeledes fri musik, til mere end 35 millioner sange på både computer og tablet. Men udover dette, får man også fri adgang til musik på ens smartphone, ingen reklamer mellem sangene, mulighed for at lytte til musik – selv når man ikke er online, samt sange i bedre lydkvalitet. Et Premium+ abonnement koster €6.99 om måneden, hvilket svarer til godt kr. 50.

Har man lyst til at prøve Premium+ abonnementet, er det muligt at få en 30 dages gratis prøve. På den måde kan man finde ud af, hvilket abonnement der passer bedst til en selv.

deezerHvorfor skal du vælge Deezer?

Hvis du har behov for at have fri adgang til mere end 35 millioner musiknumre, uden at betale for det, er Deezer den perfekte musiktjeneste for dig. Har du dog brug for at have en musiktjeneste på din smartphone, have adgang til dine sange når du er offline, samt at slippe for reklamerne er Deezer Premium+ abonnementet for dig. Deezer Premium+ koster kun ca. kr. 50 om måneden, og er dermed langt billigere end sine konkurrenter, når det kommer til pris.