Hvordan lytte til musik på YouTube

YOUTUBE-03Hvorfor YouTube?

YouTube er en af de mest kendte streaming services i verden. Dette betyder at der er en del kunstnere, der som det første tænker på YouTube når de vil dele ny musik. YouTube har en samarbejdsaftale med Vevo, som de fleste kunstnere har en bruger igennem. Vevo vil anbefale dig ny musik, og de fleste kunstnere udgiver deres musik og audio vidoer her igennem. YouTube vil ofte anbefale dig lignende musik fra nye eller samme kunstnere, som du lytter til. Da alle kan lægge videoer og musik op, er det et godt sted at finde nye kunstnere og du kan oftest finde den sang eller det band du leder efter. Hvis du godt kan lide at dele din musik på de sociale medier, har YouTube også denne mulighed.

Behøver jeg en bruger konto på YouTube for at lytte til musik?

En af de gode ting ved YouTube er du ikke nødvendigvis behøver en konto for at lytte til musik eller se videoer. Sammen med deres anbefalings system, og det YouTube skipper til den næste lignende video inden for 30 sekunder, betyder du som sådan har muligheden for helt at slippe uden om at få en bruger hvis det er det du har lyst… men, hvis du gerne vil kunne gemme sange og oprette lister, så er en konto nødvendig. Du skal have en google bruger, for at kunne oprette dig på YouTube.

Hvordan opretter jeg en liste på YouTube?

Det er let at oprette en afspilningsliste på YouTube. Hvis du godt kan lide at opdele din musik og videoer, er det værd at oprette en bruger, så du kan opdele dine lister. Du kan oprette en liste ved at klikke på ’’Tilføj’’ – her får du muligheden om du vil oprette en ny liste eller tilføje videoen til en af dine nuværende lister. Det giver dig muligheden for, at opdele i forskellige kategorier til for eksempel træning, afslapning, mens du spiller computer spil eller online casino… der er rigeligt med muligheder!

Kan jeg afspille sange andre steder end min computer?

Uanset hvilken enhed du bruger, kan du igennem app stores finde en YouTube app, som kan downloades direkte til din enhed: Hvad enten du bruger Android eller iOS, kan du bruge YouTubes app. Når det kommer til at downloade sange, eller at bruge YouTube offline, er det endnu ikke en mulighed – du vil skulle bruge en internet forbindelse og streame direkte fra deres hjemmeside eller app, men så længe du har en internet forbindelse, kan du bruge YouTube.

Kan jeg slå reklamerne fra?

Desværre kan du ikke slå reklamerne fra på selve videoerne. Husk dog på, at deres service er fuldstændig gratis, så deres hovedindtægt kommer igennem afspilningerne af reklamerne. Det gode ved de fleste reklamer er at du har muligheden for at skippe dem efter 5 sekunder, så du behøver ikke sidde og vente alt for længe, før du kan høre den sang du har lyst til. Hvis du vil minimere reklamer, kan du dog installere Adblock, som vil tage det værste.